Coaching

Wanneer coaching?

Coaching is gericht op het vlot in je kracht komen. Coaching wordt binnen de prakijk ingezet om zowel persoonlijk als professioneel functioneren te optimaliseren. Soms in het kader van loopbaan- of reintegratietrajecten. Wie ben je? Waar wil je naartoe en waarom nu? Hierbij ligt de nadruk vaak op het in kaart brengen van kwaliteiten, valkuilen en mogelijkheden om anders in je werk of thuissituatie komen te staan. Er wordt gewerkt met praktische opdrachten die een andere kijk geven op de situatie. Empatisch en confronterend tegelijk, zodat je echt verder kan komen in een kort tijdsbestek. Wat is een andere rol die je aan kan nemen om de huidige situatie te veranderen? Waar ligt het conflict en waar ligt de oplossing? Wat houd de problemen tot nu toe in stand en welke hulpbronnen kan je (leren) aanboren?

Coachingstrajecten zijn vaak kort, intensief en gericht op een heldere praktische doelstelling. Ik help je graag op weg om je te helpen je belemmeringen achter je te laten en je doelen te bereiken!

Tarief per 01-01-2020 Het tarief per coachingsconsult van 60 minuten bedraagt 97 euro exclusief btw, indien je de kosten zelf betaalt als privèpersoon. Voor bedrijven gelden andere tarieven.